Pelattiin tänään sitten Wiin keilapeliä kaksi tuntia ja risaminuutit päälle! Salaisuutena sanottakoon että tällä hetkellä mulla on enemmän pointseja kun meidän keilamestarillamme :-D))))

Pöytä oli siirrettävä alta pois - se painaa jo 50 kiloo ainakin - ja kissat meni meitä karkuun, ei ne ymmärtäny meidän voitontanssejamme tai ähkyjä ja röhimisiä... miksikähän eivät? Kattelivat pyörein silmin ja painuivat yläkertaan.

Pelattiin sitten meidän taulutelkkarilla, tuntu vähä erilaiselta kuin testaamisemme Suomessa - ja me laitetaan toi Wii kyllä sit yläkertaan, ihana vintille asti tehdään meille keilarata ;-)

Lihaksia särkee, käsivarsia, kyynärpäätä, nivusia ja reisilihaksia - ja takapuolesta löyty uus lihas!!! Eric lähtee yöksi töihin ja minä tarvitsen varmaan aamulla nosturin auttamaan minut sängystä yli. Mutta hauskaa oli, me hirnuttiin oikein kunnolla!!!!

Nyt odottaa sit pottumuusi ja lihakastike - ei ne oo laihduttajan ruokaa, mutta tänään ei oo syöty aamiaisia tai lounaita ja kai tossa kului muutakin kuin aikaa...

Juu niin ja minä mittasin sitten sen fyysisen ikäni (huom 2 tunnin keilailun jälkeen kun olin jo ihan viittä vaille täys kuitti) ja se oli muistaakseni 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pistä siitä sit paremmaksi! Mittaan sen sit seuraavan kerran helmikuussa, näkee onko yhtään muutosta meikäläisessä!